Majitelka butiku Pohel úhledu a jedna z nejoblíbenějších Češek na OnlyFans Eva Šindlerová zase jednou na sítích způsobila pořádný poprask. Když totiž o víkendu Izrael vyhlásil válečný stav, vyrukovala se skutečně srdceryvným tweetem na platformě X: 

„Ségra žije v Izraeli, má tam domov, rodinu. Včera mi psala: máme kryt i jídlo. Všude to vybuchuje, po ulicích chodí vrazi a zabíjejí, armáda se bojí vylézt. Kdyby něco, mám tě ráda.“

Ne každý ale popsanou situaci Evě věřil. Kontroverzní módní návrhářka už si totiž ze svých bezmála 55 tisíc sledujících v minulosti nejednou vystřelila a mnohé rodinné příslušníky si vymyslela. 

„Za tu dobu, co mám Twitter, jsem si už asi pětkrát vymyslela svatbu a různé počty dětí, takže i člověku s intelektem houpacího koně dojde, že je to můj dost svérázný humor,“ přiznala otevřeně na X. Leckdo tak pojal podezření, zda nejde jen o další žert, či dokonce snahu se na konfliktu zviditelnit... Podle informací Blesku sestru skutečně má, není ovšem divu, že někoho zmátla.

Video
Video se připravuje ...

Vrazi z Hamásu unesli Němku z festivalu: Svlékli jí, mučili a fotili se s jejím tělem Sociální síť X

Sexy návrhářka si tak trochu zavařila sama. Naštvaní hateři, kteří jí nyní spílají, že se chce přiživit na ostře sledovaném krveprolití, jsou ale to poslední, na co by aktuálně měla náladu. „Vy, kdo tu máte potřebu řešit existenci mojí sestry nebo zda sedí v krytu, mezitím co jí bombardují zemi: poklepejte si po rameni k duševnímu mrzáctví. Tohle se stát někomu z vás hrdinů popíračů pomočujete si z toho traumatu matraci do konce života,“ napsala později a pro jistotu zamkla komentáře. 

Sestra Šindlerové se nachází v Tel Avivu a návrhářka tak má z první ruky informace o pekle, které v zemi probíhá. „Se ségrou jsme v kontaktu, napsala mi, že ač není žádná šance, že by se jí něco mohlo stát, tak kdyby něco, má mě ráda, ať to vím. Je doma v krytu, je to normální ložnice, každý byt od 80. let nahoru ho má. Necítí se ohrožená, je na to už zvyklá, jen poslouchá zvenčí výbuchy a střelbu a chce, aby to skončilo,“ řekla Blesku. 

„Že mi někdo existenci ségry nevěří, je mi úplně jedno. Zviditelňovat se na tom nepotřebuji, každý můj příspěvek má statisícový dosah, tohle není žádná výjimka. Sama ségra se k tomu obsáhle vyjádřila v 10 tweetech, ale protože byli lidi sprostí a někteří reagovali odporně typu vrať se do Evropy, kolonialistko, zas to smazala. Některé Čechy vůbec nezajímá situace ve světě, na Ukrajině nebo v Izraeli, jen ji rádi z pohodlí gauče komentují,“ posteskla si. 

 

Video
Video se připravuje ...

Návštěvníci festivalu Supernova před útokem Hamásu. TikTok

Fotogalerie
58 fotografií