Zorka Hejdová nepatří mezi celebrity, které se na sociální síti často odhalují. Když se ale jednou za čas pochlubí snímkem v plavkách, její fanoušci to vždy náležitě ocení.

Stejně tomu bylo i tentokrát, když sdílela sérii fotek v plavkách poněkud neobvyklého střihu. „Zorka má na výběr, zda nastoupí na Love Island jako soutěžící, nebo zda založí OnlyFans. Cokoliv jiného bude velká škoda,“ napsal Zorce jeden z jejích fanoušků na sociální síti. „Super, žádná vychrtlina,“ napsal další. 

Jenže se našlo i mnoho takových, které zaskočil střih Zorčiných plavek. „No, tohle se bohužel nepovedlo,“ stojí v jednom z mírnějších komentářů. Přestože ne všem se její plavky líbily, pravda je, že i v nich má moderátorka super postavu, mrkněte do galerie a posuďte sami..

Vzhledem k tomu, že Hejdová v průběhu natáčení oblíbené reality show dočasně přesídlila na Kanárské ostrovy, kde stále panuje krásné počasí, další sexy snímky na sebe jistě nenechají dlouho čekat. Z překrásné vily, kde je ubytovaná i s manželem Mírou a synem, to totiž má na pláž jen kousek.

Video
Video se připravuje ...

Zorka a Mirek Hejdovi: V Las Vegas jsme v kasinu prohráli balík! Linda Štrobachová

Fotogalerie
42 fotografií