Když se letos na začátku srpna svěřil se svým šíleným životním příběhem, fanouškům jen spadla brada a asi nikdo mu jeho situaci nezáviděl. „Najednou přišel cizí člověk a na schůzce mi řekl, že to starší dítě není moje,“ prozradil v podcastu Pivo, Sunar a Prachy.  Aby toho nebylo málo, jen den poté mu manželka oznámila, že ho opouští kvůli jinému muži. 

Cerha, jenž s ní do té doby vychovával syny Sebastiana (6) a Patrika (4),

následně podstoupil testy otcovství a slova neznámého „informátora“ se bohužel potvrdila. Biologicky vlastní mu byl pouze mladší z chlapců. 

Myšlenky na sebevraždu

Rozpad rodiny, a to navíc tak nečekaný, měl na moderátora, beatboxera a komika Nastyho extrémně velký a negativní dopad. Dokonce zvažoval i sebevraždu, naštěstí se k ní ale nedostal.  

Jak dnes přiznává, zachránila ho totiž láska! Tu našel v pohledné tanečnici Tereze Lojkáskové, kterou televizní diváci znají jako Tess z reality show Love Island. Pár tvoří už něco přes rok a láska jim stále jen kvete!

Zachránila ho nová láska

„Čas je léčitel a samozřejmě Terka mi v tom strašně pomohla. Je to minulost. Vlastně člověk vždycky přejde nějaký hrbol, z toho se ponaučí, je silnější a pak ho čekají jen lepší věci. Nikdy jsem tomu nevěřil, ale teď to můžu potvrdit,“ prohlásil pro eXtra.cz

Právě v krásné Tess teď Cerha vidí svou novou naději na štěstí. „Čím hlouběji člověk padne, i piráti hledali poklad na dně, tak i já jsem ho našel. Beru to pro mě v životě jako reparát, druhou šanci a já věřím, že jsem si vybral správně,“ je nyní přesvědčený. 

Bude svatba?

A své štěstí si nemíní nechat vzít... S Tess už žije ve společné domácnosti a plánuje i žádost o ruku! „Určitě to přijde, nemyslím si, že to bude zas tak dlouhá doba,“ prozradil. 

 

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

 

Video
Video se připravuje ...

Iveta Vítová o rozvodu: Řešíme to rok a půl! Lehké to není! Kisa Císařová

Fotogalerie
92 fotografií