Letos se rozvedl se ženou, s níž vychovával kromě Sebíka také syna Patrika (4). Než mu manželka oznámila, že ho opouští, dostal ještě jednu zdrcující zprávu. „Najednou přišel cizí člověk a na schůzce mi řekl, že to starší dítě není moje!“ řekl Nasty v podcastu Pivo, Sunar a Prachy. „Pravým otcem jsem já,“ dal mu ránu přímo »mezi světla«! Moderátor tomu zprvu nevěřil, ale pak se v něm něco zlomilo a podstoupil test DNA. „Šel jsem s dětma na testy… a skutečně v nich vyšlo, že Sebík není můj,“ popisuje.

Výsledky se dozvěděl na dětské oslavě, hned následujícího dne mu manželka oznámila, že odchází za novým mužem!

Černé období

To odstartovalo moderátorovo nejtěžší období v životě. „Když už nevíš kam, tak se chceš vygumovat. A přišel jeden den, kdy jsem měl černo,“ přiznal moderátor. „Nemáš přesnej plán, jestli někam skočíš nebo si něco někam přivážeš, ale chceš se vymazat,“ šokoval reálným popisem myšlenek na sebevraždu. „Když se dozvíš, že to, co jsi budoval, se najednou sesypává, tak si nedokážeš představit, že to bude zase lepší,“ popsal své pocity Nasty.

Ale je. Dnes je naštěstí znovu zamilovaný (do krásky z Love Islandu Tess Lojkáskové, 24) a z nejhoršího je snad už venku. Na jeho lásce k Sebíkovi prý realita nakonec nic nezměnila.

Video
Video se připravuje ...

Bleskové zprávy: Nový předseda Ústavního soudu a český motor v ruském dronu! Petr Macek, Lukáš Červený, reuters, TV Nova

Fotogalerie
8 fotografií