Denisa, která se svým přítelem Kryštofem Novákem (28) vyhrála loňskou řadu Love Islandu, podstoupila plastiku prsou letos v květnu. Už týden po zákroku jen těžko skrývala nadšení. 

„S výsledkem jsem moc spokojená, hlavně ta prsa se teď ještě budou půl roku jaksi měnit a budou si sedat, takže už jenom teď po týdnu vidím, že to je rozdíl, že to zase vypadá jinak, ale moc se mi to líbí,“ pochvalovala si krátce po operaci pro Blesk. 

Půl rok sice ještě neuplynul, nějaký ten měsíc už ale ano, a jak Denisa poctivě hlásí svým fanouškům na instagramu (kterých má bezmála 100 tisíc), všechno se naštěstí hojí na výbornou – a tak se konečně může pochlubit progresem! 

Nová nálož sexy fotek

Na instagramu teď sdílela několik fotek ve fialových bikinách, na nichž pózuje na kapotě a střeše auta. To se sice ne každému líbilo (kritici jí spílali, že odře lak nebo promáčkne střechu), pohled na její dmoucí ňadra nicméně většinu naběhlých žilek na čelech milovníků vozidel zase rychle uklidnil. Už teď je jasné nejen to, že je to pořádný rozdíl oproti stavu před operací, ale i fakt, že se práce chirurgům zjevně povedla. 

Denisa nicméně rozhodně nepatří mezi dívky, které by vsázely jen na svůj vzhled. Kariéra influencerky se jí sice obzvlášť po Love Islandu slušně rozjela, ona sama má ale raději větší jistotu, a tak se chce co nevidět vrátit zpátky do školy, kterou kvůli oblíbené reality show musela přerušit. V budoucnu by ráda byla zubní lékařkou! 

Video
Video se připravuje ...

Petr Havránek ze Survivora s přítelkyní: Pravda o našem rozchodu! David Turek

Fotogalerie
91 fotografií