Pro každého rodiče je nejkrásnějším zážitkem přihlížet úspěchům svých potomků. Své o tom ví i modelka Tereza Maxová, rodačka z Pardubic, co úspěšně prorazila ve světě zahraničního modelingu. Ta totiž sdílela na sociální síti celou řadu fotek a videí, co mapovaly velký životní milník jejího nejstaršího potomka, syna Tobiase, který odpromoval na UCL, tedy London's Global University. Tam se věnoval studiu archeologie.

„Jsem na tebe pyšná,“ vzkázala Maxová synkovi u videa, na kterém si jde Tobias pro diplom. Zaznamenala i chvíle, kdy si pohledný mladík, jenž dělá své první krůčky ve světě modelingu (a ostatně proč také ne, je vysoký, štíhlý a po mamince podědil zajímavou tvář), upravuje i za pomoci otčíma Buraka Oymena (50) onu speciální studentskou čepičku a talár... anebo zapíjí svůj úspěch půllitrem piva. „Je to český kluk,“ libovala si Maxová jako správná patriotka.

Video
Video se připravuje ...

Proč se Tereza Maxová přestěhovala s rodinou zpět do Česka? .

Velký den svého synka si užila jak s výše zmiňovaným současným manželem, jímž je podnikatel a miliardář tureckého původu, se kterým má slavná plavovláska ještě dceru Mínu (14) a syna Aidena (12), tak i se svou maminkou Alenou, která byla nepochybně na svého vnoučka také jaksepatří hrdá. Zda se ale mladý muž bude věnovat vystudovanému oboru, anebo se nechá přece jenom zlákat modelingem, to ukáže až čas...

Fotogalerie
73 fotografií