„Halywůd hadr! Jenže takovej výhled tam nemaj! Cha!“ napsala s velikou nadsázkou Anežka Rusevová ke dvěma momentkám s vyhlídkou na Prahu, co vznikly patrně ve volné pauze během natáčení seriálu Eliška a Damián. V této české variaci na romantický snímek Kate a Leopold, kde se také hojně cestuje časem a moderní žena se zamiluje do mladého muže z minulosti, totiž Anežka ztvárňuje pruskou princeznu Frederiku, překážku propagované rodící se „lásce přes staletí“, a scénář jí předepisuje honosné róby. 

Mnohem více nežli kabriolet, u kterého Anežka pózovala, pozoruhodná budova za herečkou či působivý pohled na naše hlavní město, zaujalo hereččiny fanoušky něco docela jiného - Anežka jako taková. Představitelka Venduly Maříkové z nekonečného nováckého seriálu Ulice se totiž nechala zvěčnit v jednoduchých, letních šatech, dlouhých až ke kotníkům... a i když měla skoro celé tělo zakryté pestrobarevnou látkou, bylo jasně vidět, jak moc zhubla a jak je nyní štíhlá.

Video
Video se připravuje ...

Anežka Rusevová: Vždycky mi říkali, že nejsem typ na princezny videohub

„Moc vám to sluší, neskutečná proměna, jste kočka,“ objevovalo se nejčastěji v komentářích, co se hned začaly hromadit pod snímky. A rozhodně s nimi nelze nesouhlasit. Anežce tahle změna nadmíru prospěla a dalo by se říct, že dokonce vizuálně omládla. „Dlouho jsem byla spokojená i s těmi kily navíc, necítila jsem se ošklivá. Ale možná právě stále se opakující role, kde ve scénáři stojí 'nevzhledná a obtloustlá', mi začaly vadit,“ vysvětlila pro Deník.cz, proč se rozhodla skoncovat se špatnou životosprávou.

Fotogalerie
58 fotografií