Nedávno byl do kin uveden film Dvě slova jako klíč, kde Nagyová hraje. „Je to pro mě velká výzva. Když žena po šedesátce začne pracovat a má ještě v sobě tolik odvahy nebo drzosti postavit se před kamery? Chci zkrátka ukázat, že ještě něco dokážu a ještě něco v sobě mám a mám co říci divákům,“ svěřila se pro idnes.cz herečka.

Ta mimo jiné prozradila, že už pobírá důchod. „Beru slovenský. Budete se divit, ale protože jsem pracovala v divadle na Slovensku deset roků, tak dostávám maličký důchodek na kafe ze Slovenska. A protože jsem žila i v Čechách, měla jsem firmu a platila jsem sociální dávky, tak bych měla dostat i český důchod. To je tak na další kafe. Čili do jedné nohy a do druhé nohy,“ tvrdí Nagyová.

Video
Video se připravuje ...

Šťastná Arabela Jana Nagyová: Shledání s vnukem po 13 letech! Gabriela Maryšková

Pohádkový seriál Václava Vorlíčka a Miloše Macourka Arabela vystřelil Janu Nagyovou na výsluní popularity, přesto toho využila minimálně a byla obsazovaná do nevýrazných rolí. Filmaři na ni rychle zapomněli, což jí překvapivě nevadilo. Po rozvodu s Mirem Kubovičem se vdala za podnikatele Haralda Schlegela a odstěhovala se do Německa.

V 90. letech se po rozvodu na čas vrátila do Prahy, ale třetí manžel Toni Pulm ji opět „unesl“ za hranice, do Elsdorfu nedaleko Kolína nad Rýnem, kde stále žije, ale za prací se vrací do Česka.

Fotogalerie
43 fotografií