Takovou negativní vlnu Natálie nečekala. Opravdu ji šokovalo, kolik zloby a nenávisti v lidech je. Dokonce se rozhodla, že se k tomu vyjádří ve videu.

„Přidala jsem písničku Wonderland, udělala jsem z toho reel, natočila jsem to v Amsterdamu. A první věc, kterou lidi brutálně hejtujou, je, že jsou za mnou pride vlajky. Nechápu, že se to v dnešní době rozebírá nebo řeší, opravdu by mě to nenapadlo,“ podivuje se zpěvačka. Na kritiku ohledně své tvorby je už tak nějak zvyklá, ale víc ji mrzí, že někteří jdou tak daleko a opírají se i do jejího zesnulého otce.

„Fotr se obrací v hrobě,“ napsal jeden ze sledujících pod video. „Vrať peníze za tatínka,“ stálo v dalším z mnoha komentářů.

Video
Video se připravuje ...

Natálie Grossová na zkouškách Fantoma: Řekla, jak to mají s Kajumim! Petr Macek, Elmer Carvalho

„Další věc, ke které bych se chtěla vyjádřit, jsou komentáře ohledně mého táty. Ano, můj táta byl premiér, holt jsem se narodila do takové rodiny, do které jsem se narodila, to nezměním. A neznamená to, že se stydím za svého tátu, jsem na něj pyšná, i když tady není. A myslím, že je to nejlepší táta, kterého jsem mohla dostat,“ řekla Natálka

Grossové se na sociální síti zastala zpěvačka a herečka Eva Burešová (30). „Moje zlatá. Každý vnitřně tak trochu touží po pozornosti. Ty ji máš větší, kvůli svému talentu a štěstí. Ostatní nic takového nabídnout nemohou a nebo to štěstí nemají, a tak si ho na mikrookamžik vyvolají tím, že se pokusí tě urazit a tím nabrat pár svých lajků, které jim udělají radost. Ale více, více nedostanou. Vlastně je to jeden velký smutný příběh. Tvůj profil dost často tyhle duše uspokojí, protože si zde společně můžou ty své jizvičky léčit. Tak jim to nech, ať jsou alespoň na chvíli šťastní, když to jinak neumí. Mám tě ráda.“

Fotogalerie
28 fotografií