Mezi zablácenými návštěvníky jsme mohli potkat například modelku Terezu Budkovou (32), která s kamarádkami modelkami řádila rovnou v kotli. „Shodly jsme se s holkama, že jsme tomu nevěřily, ale že má teda pořádný charisma. Je to frajer a hlas strop,“ uvedla partnerka hokejisty Ondřeje Pavelce (35).

Další, kdo s kamarádkami popíjel a tančil jako o život, byla Kristýna Schicková (29). Ona a modelka Dominika Mesarošová (37) chytře na rozbahněné letňanské letiště obuly boty nad kotník.

Pod pláštěnkou se schovávala moderátorka Petra Svoboda (41) i s dcerou Ráchel (12). „Kolikrát se ti povede jít na koncert někoho, koho poslouchá i tvá 12letá dcera?“ nadhodila s úsměvem pro Blesk.

Muzikant Mirai Navrátil (30) si vychutnal koncert tentokrát v publiku, a ne z hangáru, jako před týdnem na Depeche Mode, Natálie Grossová (20) si otevřela jen dveře na balkón a zpívala si doma.

Loučení se jménem

The Weeknd příznivcům nedávno prozradil, že následující deska bude poslední, kterou vydá pod uměleckým jménem, a dále bude vystupovat pod rodným jménem, s nímž natočil i kontroverzní seriál The Idol s dcerou Johnnyho Deppa Lily-Rose (24).

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Idol Reflex.cz

Fotogalerie
38 fotografií