Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Drama během hudební akce na Konopišti: Divák po pádu z pódia skončil v bezvědomí

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: jel - 
7. srpna 2023
13:00

V sobotu proběhla v přírodním amfiteátru na Konopišti na Benešovsku akce s názvem Kissparty Live. Během večera ale došlo k nepříjemnému incidentu. Několik diváků mělo na pódiu plnit úkoly, jeden z nich ale zavrávoral, z pódia se zřítil, způsobil si úraz hlavy a krátce byl v bezvědomí.

Jedna z účastnic akce uvedla, že tři muži byli během večera vybráni na pódium, kde měli plnit úkoly, aby vyhráli sluchátka. Jeden z mužů ale během tance z pódia spadl. „Všichni, co tam byli, ví, že nedýchal, byla tam velmi hustá atmosféra, šok, panika,“ sdělila účastnice akce. 

Na místo kolem půl jedenácté večer vyrazila policie i záchranná služba. „Divák zřejmě kvůli podnapilému stavu zavrávoral a spadl. První pomoc mu poskytovali nejprve další diváci a poté zdravotnická záchranná služba,“ popsala Blesku policejní mluvčí Barbora Schneeweissová. Dodala, že případ dále neprověřují, protože k pádu nedošlo v důsledku cizího zavinění. Na místě policie asistovala při transportu muže do sanitky.

Mluvčí Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje Marek Hylebrant dodal, že muž byl v krátkém bezvědomí a utrpěl úraz hlavy. „Již při vědomí byl převezen na chirurgii do benešovské nemocnice,“ uvedl Hylebrant.

Video  Mladíci zastavili eskalátor, stařenka spadla a vážně se zranila. (2. července 2023)  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání