Tomáš Weimann vždycky platil tak trochu za vlka samotáře. Po jeho výhře v letošní řadě Survivoru, s níž získal i 2,5 milionu korun a celou řadu ženských obdivovatelek, ovšem mnohé napadala otázka: Změní se to?

Sám Tomáš se nikdy netajil tím, že randění není nic pro něj. Jsem trošku komplikovanější osoba. Nikdy jsem nebyl typ, který chodí na mejdany, balí holky a pak se s nima vyspí. Měl jsem za svůj život čtyři ženy. Se třemi dlouhodobý vztah,“ svěřil se webu Super.cz.

Nová láska

Nedávno se ale přece jen našla žena, kterou si do ložnice pustil jako pátou. „Cítím, že je to silný, ale vážně to trvá chvilku a nechci to zakřiknout,“ mlžil před týdnem pro eXtra.cz.

Zvědavým lidem se nicméně podařilo identitu „paní Columbové“, jak svou milou sám nazval, rychle vypátrat. A Weimann tak vyšel s pravdou ven! „Po několika letech práce na sobě samém jsem se dostal do fáze, kdy jsem si uvědomil, že jsem poprvé v životě připravený si pustit ženu do svého života a jít tu úžasnou cestu jménem život po jejím boku,“ prozradil.

Sexy cage girl

Jak informoval web Expres.cz, jedná se o modelku Markétu, matku samoživitelku, jež loni v únoru přivedla na svět syna Kristiána. S jeho otcem, jistým podnikatelem z Ostravy, už ale pár netvoří. Weimann tak s kráskou získal i malého nevlastního synka.

Markéta je opravdu žhavým úlovkem! V minulosti dělala cage girl na turnajích organizace Oktagon MMA, pravidelně maká na své fyzičce ve fitku a pyšní se nadupaným dekoltem vylepšeným prsními implantáty. Zvětšit si nechala i rty.

„Je to pravá láska!“

„Stalo se to všechno rychle a úplně jinak, než jsem si kdy představoval, ale to je život, ten vám to vždycky naservíruje úplně jinak. Děkuju životu. A především Markétě za to, že jsi přišla do mého života, protože jsem přesvědčený, že ty jsi moje cesta a moje světlo do života. Děkuju za to, že jsi, a neskutečně bych přál každému z vás to, co prožívám, opravdovou lásku,“ rozplývá se zamilovaný Tomáš.

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2023: Rebelové probírají Tomášovu temnou stránku. TV Nova

Fotogalerie
60 fotografií