Lásku nehledala jen v rodné zemi, ale i v Los Angeles, odkud se před čtyřmi lety vrátila. „Randění je všude stejný. Všichni na začátku trochu kecaj,“ svěřila Blesku zpěvačka, jež měla před svatbou s americkým muzikantem indického původu Dinem Bosem (49). Namísto načančané slávy ale přišel rozchod!

S podnikatelem Petrem Baťhou randí od loňského ledna. „Vždycky jsem šla po povaze. Pro mě bylo nejdůležitější, aby ten chlap byl laskavý a vzhled jsem vůbec neřešila. Národnost, věk, tvar... prostě nic,“ smála se Jana. „Je pravda, že můj snoubenec je výjimečně krásný, za což děkuju! To jsem ani nepředpokládala, že se někdy stane, " vtipkovala.

Jako v pohádce

Petr před ní poklekl na rozhledně Jiráskovy chaty u Náchoda. „Bylo to velice romantické, připadala jsem si jako v pohádce. Ale já jsem emancipovaná žena, takže jsem poklekla také a zeptala jsem se ho také, jestli si mě vezme. Řekl mi »ano«,“ zavzpomínala zpěvačka na přehlídce finalistů Muže roku 2023. Do srpnového finále soutěže v Náchodě se ale provdat nestihne...

Video
Video se připravuje ...

Jana Fabiánová na koncertě Machálkové: Leona je moje srdcovka! Luboš Procházka

Fotogalerie
25 fotografií