Hvězda Ordinace a Vyprávěj Andrea Růžičková už dlouhou dobu žije v Praze, její kořeny však jsou na východě Slovenska ve Vranově nad Topľou, kde také žili její rodiče.

Dnes s velkým zármutkem sdělila svým fanouškům smutnou zprávu: „Děkuju ti za život, otče.... za poznání, za dost času na smíření se vším, co bylo, je a bude. A teď už leť... za světlem, s Bohem," napsala dojemné vyznání na sociální sítě oblíbená herečka. 

Spekulovalo se o tom, že Andrea nemá dobré rodinné vztahy. Její rodiče prý byli hluboce věřící a neschvalovali své dceři výběr povolání herečky. „Máme krásný vztah, vše je v pořádku," řekla už dříve herečka, které před nedávnem také umřela teta, což ji také velmi ranilo. 

Andrea Růžičková dlouhá léta žije se svou vlastní rodinou v Česku, kde také převážně natáčí. Za manžela si vzala hudebníka Mikoláše Růžičku (44), se kterým má dva malé chlapce Jonáše a Tobiáše. „Náš vztah byl nejdřív věřící–nevěřící, a byl to vztah jako každej jinej. Možná ještě víc obohacující, přináší totiž pohledy obou stran,“ prozradila na svého chotě Andrea. Po boku své krásné paní však podle všeho našel Boha. Při pohledu na fotky téhle šťastné rodinky, které jak Andrea, tak i Mikoláš často sdílejí na sociálních sítích, se nedá ani pochybovat o tom, že jim to takhle plně vyhovuje a že jsou oba naprosto spokojení!  Andrea má ještě další dva bratry, kteří mají dohromady sedm dětí.

VIDEO: Andrea Růžičková: Mateřskou si s manželem po roce střídáme!!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Růžičková: Mateřskou si s manželem po roce střídáme. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
52 fotografií