Eva byla už třikrát jednou z hvězd taneční soutěže StarDance. Poprvé se snažila něco dostat v roce 2008 ze sportovního komentátora Jaromíra Bosáka (57), o pět let později tančila s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým (40) a v roce 2016 skončila s lyžařem Ondřejem Bankem (42) dokonce na druhém místě. Tehdy nahradila jeho tanečnici Kamilu Tománkovou, jež odstoupila kvůli zdravotním obtížím. 

A to nejkrásnější poznala teprve před pár dny, kdy na svět přivedla malou Josefinku. Tanec, který ji profesionálně živil, musela na nějaký čas pověsit na hřebík. Bude se totiž muset věnovat trochu jiným povinnostem, a to mateřským. Pro krásnou sexy tanečnici to možná bude náročnější než se vlnit na tanečním parketu. 

Své soukromí si tanečnice vždy velmi střežila, není tedy známé, kdo je otcem malé Josefíny. Posledním známým partnerem, avšak pouze tanečním, byl španělský tanečník Gerard Pérez Raventós, se kterým v roce 2019 získali 3. místo na mistrovství světa v latinskoamerických tancích v kategorii nad 30 let. 

 

VIDEO: Ondřej Bank: Chtěl jsem se na StarDance vykašlat!

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Bank: Chtěl jsem se na StarDance vykašlat! Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií