Excentrická a notně výstřední Italka, majitelka miliardového jmění, je nepřehlédnutelná. Miluje barvy, netradiční střihy, obří šperky, ozdoby a velkou pozornost budí její mohutný účes, který připomíná hrdinku filmu 101 dalmatinů Cruellu! Daniela má totiž účes z melírů v barvách šedé a tmavé barvy.

Tchyně Aleny Šeredové nevynechá žádnou příležitost se extravagantně nastrojit a hned se pochlubit na sociální síti. I když moc sledujících nemá, pouhých 1300, o to víc si to užívá a její fanoušci vrní blahem. 

Na večírek před svatbou zvolila rudé šaty se sukní do áčka, k nim pohodlné balerínky a sametovou kabelku na řetízku. Nechyběly mohutné šperky - náhrdelník i náušnice byly ve tvaru srdíček. 

Daniela fotku z mejdanu dala až  druhý den odpoledne v době, kdy Alena a Alessandro byli už svoji! Je jasné, že si dnes oblékne něco jiného a jistě to bude pěkná podívaná. 

A byla, Daniela zvolila dlouhé šaty poseté obrovskými barevnými květy. Na krku měla věnec z barevných květů a na nohách bílé balerínky.

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Vášnivá sběratelka

Matka jednoho z dědiců automobilky Fiat je totiž vášnivá sběratelka, takže dům v centru Turína nabouchala od sklepa po půdu poklady ze všech koutů světa. Nacházejí se v něm nejen slavné obrazy z 18. století, vypovídající o tom, že paní Daniela pochází z mocného italského klanu Agnelliů, ale také spousta přepychových kuriozit. Jako např. podivné krystaly ve tvaru stromů, stříbrné rámečky z 19. století z Peru či miniatury domů a kostelů. A také opravdové sběratelské rarity, které už nejsou skoro k sehnání. Patří k nim třeba bronzový jelen od předního umělce krále Carla Emanuela III. ze Sardinie. „Kolem roku 1730 byli vyrobeni dva slavní jeleni – jeden je umístěn na nejvyšší kopuli lovecké chaty rezidence Savoy, druhého koupil můj otec u slavného obchodníka se starožitnostmi,“ popisuje paní Daniela.

Fotogalerie
77 fotografií