Když se dala modelka Alena Šeredová dohromady s dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim (47), čekalo ji velké překvapení. Nasiho excentrická maminka Daniela Remmertová totiž rozhodně není žádná usedlá starší dáma. Energická miliardářka a skoro tchyně české modelky miluje všechno výrazné a extravagantní. 

Ze všeho nejradši má Remmertová období Vánoc. To je totiž ten pravý čas na všechny její zlatavé ornamenty a výrazné dekorace, takže každoročně své sídlo vyzdobí od podlahy až po strop. „Alena asi zírala, když to poprvé viděla a zjistila, co jsem vlastně zač...,“ svěřila se miliardářka před časem pro italský časopis Gente.

Pochází z mocného rodu

Remmertová je rovněž vášnivá sběratelka, takže dům v centru Turína zaplnila poklady ze všech koutů světa. Nacházejí se v něm nejen slavné obrazy z 18. století, vypovídající o tom, že paní Daniela pochází z mocného italského klanu Agnelliů, ale také spousta přepychových kuriozit. Jako např. podivné krystaly ve tvaru stromů, stříbrné rámečky z 19. století z Peru či miniatury domů a kostelů. A také opravdové sběratelské rarity, které už nejsou skoro k sehnání. Patří k nim třeba bronzový jelen od předního umělce krále Carla Emanuela III. ze Sardinie. 

„Kolem roku 1730 byli vyrobeni dva slavní jeleni – jeden je umístěn na nejvyšší kopuli lovecké chaty rezidence Savoy, druhého koupil můj otec u slavného obchodníka se starožitnostmi,“ popsala Daniela pro Gente.

Šeredová a italský miliardář Alessandro Nasi sice nejsou manželé, s rodinou se ale česká modelka už nesmazatelně propojila. Partneři spolu totiž mají roční dceru Vivienne Charlotte Nasiovou.

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
144 fotografií