K tajemné kampani se zatím stále nikdo nepřihlásil. Vznikl ale speciální tiktokový účet the_final_game, na kterém se objevila videa z různých míst, kde se symboly objevily. 

Nechybí například video z masově oblíbeného festivalu Rock for People, kde autoři nahackovali hlavní stage. Na obrazovkách podél pódia se během koncertu kapely Slipknot objevil odpočet a následně zvláštní symbol křížku s obráceným trojúhelníkem. 

Podobně to vypadalo i na zápase Clash of the Stars. Náhle se spustil odpočet a překvapená ochranka nevěděla, co má dělat. Schyluje se snad k nějakému útoku?! Naštěstí se na obrazovkách po odpočítávání rozsvítil jen nápis „let's rock“ a upozornění, že se všichni včas dozví, co to všechno znamená. 

Plakáty, samolepky či 3D nápisy se vyrojily doslova po celé republice. „Máme to i u nás na vesnici.“ „Už je to i v Chebu na nádraží.“ „Je to i u nás ve vesnici na vývěsce!“ „V Ústí to už je u zastávky Větrná například.“ „My jsme to taky měli na zastávce (Dvůr Králové),“ komentují zvědaví lidé na tiktoku. 

Objevili se i tací, které neznámá kampaň velmi zaujala. „Našel jsem plakát někde za Turnovem. Vystavil jsem si ho na okně, aby ho viděl každej, ale nevím, co to znamená,“ přiznal například kdosi. „Novej Squid game? Že by se tam nehrálo o miliony, ale třeba o piva?“ přemítal další žertem s narážkou na seriál Hra na oliheň, ve které soutěžící hráli na život a na smrt o obrovskou finanční odměnu.

Některé ale celá záležitost spíše děsí... „Proč je to na billboardu u nás na nádraží? Docela mě děsí, že je to jen značka, a nic k tomu,“ vyjádřil kdosi nervozitu. 

Video
Video se připravuje ...

Záhadné symboly narušily zápas Clash of the Stars. TikTok / @the_final_game

Fotogalerie
36 fotografií