Mezinárodnímu karlovarskému festivalu předchází ten zlínský, a tak známé české tváře s chutí zhlédnou filmové novinky ještě s předstihem. Na festival zavítala i Tereza Ramba. "Jsem tu jen na otočku. Trochu jsem si tu odpočinula. Dnes budu přebírat hvězdu na chodníku slávy, pak mám autogramiádu a večer v letním kině uvedu film Buď chlap, na což se moc těším," prozradila herečka těsně před ceremoniálem. 

Na chodník slávy pak vstoupila spolu s talentovaným kolegou Janem Cinou. Ten měl z hvězdy takovou radost, že kolem ní zatančil čardáš. Na chodníku plném slavných hvězd a zvučných jmen je uvítala Vendula Pizingerová, jakožto patronka chodníku. Na slavnostní příležitost zvolila bílé tričko, černé kalhoty a kolem krku měla límec s černou kravatou. S černými botami na mohutném podpatku pak působila jako přísná domina.

Za fanoušky na festival přijeli také například Jitka Schneiderová, Hana Vagnerová, Antonie Formanová, Vojtěch Vodochodský, Vladimír Kratina a mnoho dalších. Všichni se s diváky ochotně fotili a rozdávali podpisy. 

Video
Video se připravuje ...

7 pádů DNES: Tereza Ramba: Proč už se nestydí svléknout do filmu? FTV Prima

Fotogalerie
32 fotografií