V pětidílné minisérii Volha si střihla roli sekretářky Květy, která to v posteli dokáže pěkně rozbalit a ukázat své přednosti. 

Před nahýma scénama si musím dát panáka! Přitom jsem zapsaná jako ‚ta herečka, které nevadí se svléknout‘. Jsem exhibicionista, ale není to vždy úplně jednoduché,“ svěřila se Blesku Aneta Krejčíková, která se pyšnila přírodními pětkami. Ale jak se ukázalo, ve Volze to bylo naposledy, co divákům svým odhaleným vyrazila dech. 

O plastice prsou jsem uvažovala už jako mladá bezdětná holka. Vyrostla jsem v rodině, kde velká prsa nepatřila k něčemu, co je hodno obdivu a krásy. Naopak. Nepraktická zátěž,“ svěřila se na sociální síti herečka s tím, že nepřiměřené reakce mužů nebyly důvodem k operaci. Spíš se jedná o zdravotní záležitost. Nepodstoupila navíc podle svých slov zmenšení, ale jen modulaci.

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Každopádně jsem se k operaci odhodlala až před pěti měsíci. Píšu o tom proto, že vím, že je spousta žen, které o operaci uvažují a mají obavy z nejrůznějších důvodů. Vybrala jsem si velmi dobrého plastického chirurga na základě jeho práce, kterou jsem viděla názorně na své kolegyni, s níž jsem nějaký čas sdílela společnou hereckou šatnu. A musím upřímně říct, že hezčí, přirozeně vypadající prsa, jsem neviděla,“ překvapila nyní Aneta.

Je zřejmé, že si novépoprsí užívá, protože v poslední době nosí mini topy, které zakrývají jen ňadra a odhalují břicho, případně volí i svršky s holými zády. 

Fotogalerie
47 fotografií