Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hvězdný Den dětí! Koktovic děti v posteli, Lela v karanténě i Bílá s tatínkem

/
  • Mezinárodní den dětí u českých celebrit
    2. června 2023 ● 12:45

    Mezi českými celebritami se to jen hemží rodiči a prarodiči malé drobotiny! První červen proto nemohl přejít jen tak bez povšimnutí... Jak strávily Mezinárodní den dětí slavné osobnosti?

  • 1.

    Ornella Koktová (30): Malování na obličej

    „Najít své děti na den dětí pohromadě u Quentínka v posteli, to je prostě nejvíc!“ Tak začalo ráno u Koktů. Quentin (10), Sven (3) a Lilianne (2) dávají mamince a influencerce Ornelle zabrat. „Vše se točilo okolo poníků a malování na obličej. Jak byla ta dlouhá zima a my byli furt doma s rýmičkami, tak se už těšíme mezi lidi...“ svěřila se Aha! Ornella Koktová.

  • 2.

    Lela Vémola (33): Doma v karanténě

    Sotva se manželka bijce Karlose Vémoly (37) a maminka dvou dětí vrátila z focení z Bratislavy, čekalo ji doma nemilé překvapení v podobě neštovic u dcery Lili (3,5). Téměř dvouletý syn Rocky je zatím nemá, ale... „Myslím, že to za chvíli chytí i on, takže musíme být doma. Je mi to velice líto, ale co naděláme, děti teď jsou v inkubační době,“ posteskla si máma Lela.

  • 3.

    Lucie Benešová (48): Cvičení u moře

    Není jen čtyřnásobná maminka, ale už i babička. Bývalá barmanka Róza ze seriálu Slunečná se vydala s nejmladší dcerou Larou (11) na týden do Chorvatska. Žádné válení na pláži se ale nekoná, vyrazily tam totiž za cvičením v rámci programu Ženy a děti. „Kromě toho si vychutnáváme zmrzlinu a moře každý den. A není tomu jinak ani na den dětí,“ svěřila se herečka.

  • 4.

    Monika Bagárová (28): Výlet do zoo

    Zpěvaččina dcera Ruminka, jejímž tatínkem je MMA zápasník Makhmud Muradov (33), nedávno oslavila třetí narozeniny v duchu Ledového království. „My máme den dětí každý den, ale letos jsme si speciálně vybrali návštěvu zoo!“ prozradila Monika, která je nyní šťastná po boku podnikatele Leonarda Lekaje (32).

  • 5.

    Andrea Růžičková (38): Zahradní párty

    Hvězdě seriálů Vyprávěj a Ordinace v růžové zahradě 2 je nejlépe na zahradě. „My jsme tak trochu asociální rodina. Vyhýbáme se velkým, hromadným akcím. Dětský den trávíme na zahradě se zmrzlinou,“ řekla Aha! herečka, která má s hudebníkem Mikulášem Růžičkou (44) dva syny – pětiletého Tobiáše a tříletého Jáchyma.

  • 6.

    Agáta Hanychová (38): Skákací hrad a bazén

    Trojnásobnou maminku teď nejvíc zaměstnává dvouměsíční Rozárka, dcera Jaromíra Soukupa (54). Kryšpín Dopita (v srpnu 12) a Mia Prachařová (na podzim 6) ale na svůj den nepřišli zkrátka. „Máme na zahradě bazén a Mia má ve školce skákací hrad,“ řekla Agáta. „Děti nemají rády hromadné akce a já se jim snažím dělat den dětí každý den,“ dodala influencerka a bývalá modelka.

  • 7.

    Tomáš Klus (37): Natáčení s dcerou

    Písničkář Tomáš Klus (37) se aktuálně raduje ze splněného snu své nejstarší dcery Josefíny (10): vyhrála konkurz a spolu s tátou tak před týdnem začala natáčet primácký seriál Zalez do spacáku. 

     

    „Milé děti, přeji nám všem, abychom jako dospělí nikdy nezapomněli, že sem přicházíme všichni stejným způsobem, skrze lásku a jako její zpodobnění ve fyzické formě. Aby při pohledu na vás v nás láska vždy ožila a připomněla nám, že jsme vám dali život a vy nás učíte jej milovat. Aby všechno naše směřování vedlo ke šťastnému světu, který bude právě takový, budou-li šťastny všechny jeho děti. Všechno nejlepší všem dětem, minulým, současným i budoucím!“ vzkázal zpěvák na sociálních sítích. 

  • 8.

    Olga Menzelová (45): Dítě do každé rodiny!

    „Krásný, šťastný a hlavně veselý den všem malým miláčkům přeje naše švihlá parta. Dítě do každé rodiny, štěstí na půl hodiny… Tedy, jak kdy,“ vzkázala všem dětem i dospělým Olga Menzelová

  • 9.

    Simona Krainová (50): Máma a syn

    Modelka Simona Krainová má s manželem Karlem Vágnerem syny Maxe (12) a Bruna (10). S Maxem se na Den dětí vyfotila ve výtahu a přidala jednoduchý popisek „máma a syn“. Kam vyrazili, to ale neprozradila.

  • 10.

    Lucie Bílá (57): Navždy dítětem!

    Zpěvačka Lucie Bílá to vzala z druhé strany. „Krásný den, nám dětem,“ popřála pěnice plná mladistvé energie a pochlubila se společnou fotkou se svým tatínkem. 

  • 11.

    Denisa Dvořáková (34): Den dětí v letadle

    Česká topmodelka Denisa Dvořáková sice žádné vlastní děti nemá, i tak si ale Den dětí pořádně užila. S partnerem se byla proletět letadlem. 

  • 12.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Petr a Eva Pavlovi v Bruselu: Zavítali mezi děti do Evropské školy Instagram Petra Pavla

    Fotogalerie
    34 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy