Ani roztomilá dcerka Nina (4) nedokázala udržet manželství svých rodičů pohromadě. Jak Adriana Sklenaříová, tak Aram Ohanian si už žijí své vlastní životy. Plavovlasá sexbomba původem ze slovenského Brezna už v loňském roce začala znovu létat z Monaka, kde se svým bohatým partnerem bydlela, do Paříže, kde se věnovala své kariéře. Natáčela seriál, dala vzniknout dvěma reklamám a fotila kampaně. V rozhovoru pro francouzský časopis Gala prozradila, že cítí, že se před ní opět otevírá široká škála možností.

Přestože se svým manželem byla po dlouhou dobu šťastná, lidé se mění. A dění kolem nich také... „Mohou se objevit jiné touhy. A pokud to nejde dobře, proč bychom se měli obětovat? Nikdy není příjemné říci sbohem, ale vztah, který končí, nemusí být nutně negativní,“ uvedla Adriana. I po rozvodu si je s Aramem stále velice blízká. „Je to odloučení srdcí, ale ne života. Držíme spolu při všem, co se týká naší dcery. Rozhodně si chceme společný vztah s ní zachovat,“ dušovala se.

Video
Video se připravuje ...

Takhle krásná Adriana mluvila v roce 2015 o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Sama si prochází obdobím plným změn. „Neřekla bych, že se cítím jako teenagerka, která objevuje svět, ale je tam kousek tohoto stavu,“ šokovala svým tvrzením blondýnka, která se pyšní zápisem do Guinessovy knihy rekordů - je v ní uvedena jako modelka s nejdelšíma nohama na světě, dlouhýma neuvěřitelných 124 centimetrů. Ostatně je pravdou, že i po padesátce vypadá stále skvěle, svět modelingu před ní rozhodně své brány ještě nezavírá a muži o ni mají stále zájem... Tak by byla škoda toho nevyužít.

Fotogalerie
63 fotografií