„Dnes slavíš 3. narozeniny. Zase to tak šíleně rychle uteklo, tolik jsme toho za ten rok spolu zažili, tolik krásných momentů,“ rozplývala se o víkendu na sociální síti mladá maminka nad svou princezničkou.

„Milujeme, jak jsi vtipná i to, jak se spolu stále smějeme, kolik dobra a lásky rozdáváš. Přejeme ti, ať si tuhle krásnou energii neseš po celý život. A také zdraví a boží požehnání. Jsi naše vše, moc tě milujeme,“ dodala Bagárová na instagramu a pod tento krásný vzkaz podepsala sebe… a svého nového partnera Lea, tedy Leonarda Lekaje (32).

Stejně tak na fotkách byli s Ruminkou také maminka a Leo, ale nikde ani stopa po tatínkovi malé oslavenkyně. Tím je samozřejmě bojovník Makhmud Muradov (33), ovšem zpěvačka ho z celého přání dokázala kompletně vynechat. A nejenom z přání. Otec Ruminky chyběl i na narozeninové párty jako takové, které se holčička dočkala. Přestože byla párty hlavně pro děti a jejich rodiče, dorazila třeba zpěvaččina sestra Natálie (22). 

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová s dcerou Ruminkou: Jak tráví rády čas? 

Je prostě vidět, že Monika už s ním dávno netvoří pár a v životě šla dál. Také asi počítala s tím, že Muradov dceři popřeje sám, což se také stalo. „Dnes má moje dcera má třetí narozeniny. Jsem nesmírně vděčný Pánu Bohu za takový zázrak, lásku mého života. Teprve při pohledu na ni jsem si uvědomil, jak moc můžete milovat. Všechno nejlepší k narozeninám, mé malé štěstí,“ vzkázal dcerce na svém instagramu.

Pravda je ale taková, že Bagárová ho klidně zmínit mohla. Nikdo by nad tím jistě obočí nepozvedl. Takhle to v komentářích malinko vřelo, když se někdo ptal, jak si holčička zvykla na »nového tatínka«. A za to jistě Muradov rád není.

Hlavní ale je, že je dívenka spokojená, což jistě platí. Gratulací se jí dostalo například i od influencerky Dominiky Myslivcové (28), bývalé modelky Zuzany Belohorcové (47) či Lely Vémolové, dříve Ceterové (33). Navíc se dočkala krásné oslavy ve stylu pohádky Ledové království neboli Frozen - nechyběly pohádkové postavy ani tematické občerstvení...

Jak se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii.

Fotogalerie
105 fotografií