Za svůj dosavadní život Slováček okoukal už mnoho výstřihů. I proto tak miluje večírky a obecně společenský život. Pokaždé, když se vedle něj objeví krásná a hlavně vnadná žena, vrní blahem. 

V poslední době si hlavně oblíbil výstřih podnikatelky Lenky Dragounové, která se ráda spoře obléká. A to je pak pro Felixe hotová pastva pro oči. 

V minulosti bořil hlavu do dekoltu také již zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové, zaujal ho také dekolt Heleny Vondráčkové, spisovatelky Heleny Pawlowské, poprsí kdysi polechtal také muzikálovou zpěvačku Genny Ciatti a svou hlavu do výstřihu složil bývalé hlasatelce Marii Retkové

Do očí se ale nedokázal dívat ani své bývalé „snaše“ Michaele Zemánkové, operní pěvkyni Kateřině Mátlové, Agátě Hanychové nebo Kateřině Brožové. Navíc slavný saxofonista nevyrostl zrovna do závratných výšin a jeho růst se zastavil přesně ve výšce dekoltu většiny žen. A tak má pohled na jejich vnady přímo, jak se říká, z první ruky. A to je jako kdyby dostával narozeninový dárek prakticky pokaždé, když se mu do jeho spárů dostane jakákoliv žena. 

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Světla reflektorů se mi neomrzela, dává mi to mládí. Hana Höschlová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
90 fotografií