„Včera to na člunu bylo kvůli velkým vlnám na kinedryl, ale stejně báječné,“ pochvaluje si saxofonista. Bez manželky Dády Patrasové (67) a milenek současných, minulých i budoucích je to pro nejznámějšího českého sukničkáře velká novinka.

Cítí se volný jako pták. Momentálně se oslavenec nachází na souostroví Koh Phi Phi. „Na katamaránu jsem poprvé, jinak jsem samozřejmě už v Thajsku byl,“ prozradil Slováček. Tohle je prý skvělá romantika, a ženy mu při tom vůbec nechybí. 

Úspěšný narozeninový koncert v Lucerně si připravoval novopečený osmdesátník už rok dopředu víceméně sám a cítil se po něm hodně vyšťavený. „Potřebuju si oddechnout. Bylo to hrozně moc práce a taky nervů, a proto jsem chtěl utéct tam, kde mě nikdo jen tak nenajde,“ vysvětlil Felix. Povedlo se. 

Cesta začala trochu nepříjemně, protože Felixovi nepřiletěl kufr. „Už jsme ho ale objevili a přivezou ho za námi,“ ujistil slovenský novinář z TV Markíza Ján Kubiš. Na ostrově Phuket si Felix přece jen musel koupit tričko. Bude mít aspoň památku. Když půjde vše podle plánu, bude celá sedmičlenná výprava moci v pátek obdivovat krásy Bangkoku.

Dáda ale už tentokrát naštěstí ví, kde se její muž nachází. „My spolu na dovolenou pojedeme později,“ ujistila Aha! sama Patrasová.

Co je katamarán?

Katamarán je plavidlo s obvykle dvěma rovnoběžnými trupy, nebo jen s jedním a jedním vahadlem. Má větší stabilitu.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Světla reflektorů se mi neomrzela, dává mi to mládí Hana Höschlová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
112 fotografií