Není tomu tak dávno, co slavný hudebník Felix Slováček dopředu oslavil své osmdesáté narozeniny (podle kalendáře bude talentovaný saxofonista, skutečným jménem mimochodem Antonín, slavit své kulatiny až 23. května). Na bujarém večírku, který při této příležitosti uspořádal, se sešla snad celá česká smetánka. Něžné pohlaví však na párty výrazně převažovalo jeho pánské přátele a muzikant šel bez přehánění z náruče do náruče.

Mezi hosty nechyběla kromě manželky Dagmar Patrasové (67) ani jeho ex-milenka Lucie Gelemová (40), což dokazuje, že s bývalými partnerkami udržuje Slováček stále kamarádský vztah, s nejednou vnadnou kráskou se objímal či ji alespoň pusinkoval, pohledem se utopil ve výstřihu podnikatelky Lenky Dragounové... zkrátka si to jako správný seladon užil plnými doušky.

V rozhovoru s moderátory erotické rádiové relace K-FUN, který citoval slovenský deník Pluska.sk, se pak nechal slyšet, co na ženách obdivuje nejvíce. A to se podržte... „Mám rád prsa. Vždy, když vidím ženu, tak si všímám prsou. Co se týká silikonů, to neřeším. Pokud jsou prsa hezká, tak jsou hezká,“ svěřil se proutník Felix.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček oslavil 80: Co říkal na setkání manželky s milenkou? Hana Höschlová, Elmer Carvalho

 A zašel dokonce ještě dál – ve vysílání Rádia Viva se podělil o detaily svého prvního milování... které si dopřál ve skutečně nízkém věku, na docela té nejspodnější možné, zákonem povolené hranici. „Stalo se to během chmelové brigády v 9. třídě. Šli jsme na pole, abychom měli soukromí,“ popisoval Slováček, trojnásobný otec, s tím, že šlo o jeho první dlouhodobý vztah – a s dotyčnou slečnou se rád setkával vždy, když přicestoval.

Skupinové radovánky

Nechyběl ani pikantní dotaz na milování ve více lidech. „Stalo se vám, že jste měl sex ve trojce?“ ptal se moderátor, načež Felix bez rozpaků odpověděl: „Ano, měl.“ Zdaleka to prý nebylo pouze jednou... „A stalo se vám, že jste měl sex i s více ženami, než se dvěma?“ přitvrdil moderátor. „Ano, měl,“ přitakal opět Felix a dal jasně najevo, že už má za sebou opravdu ledasco.

Fotogalerie
102 fotografií