Dáda se pak neustále ptala, kdo ji na koncert a následnou oslavu pozval. „Pozvání jsem dostala od Felixe,“ řekla deníku Aha! Lucie.

Se Slováčkem už nejsou ve vztahu dva roky. Rozchod byl dramatický, ale nyní už je vše za ní. „Byl to moc krásný koncert a Felix je už opravdu jen kamarád. Vím, že to nemá v životě lehké, ale musí to nějak zvládat. De facto si vše řídí sám, neustále zvedá telefony, organizuje koncerty. Obdivuji ho, co vše v tom věku zvládá,“ dodala výtvarnice, která přijela do Prahy z jihu Čech, kde žije a pracuje.

To, že se na koncertu potkala s manželkou svého exmilence, ji nechává v klidu. „Vím, že tam byla, ale neřeším to. Vždyť je to jeho rodina...,“ podotkla Gelemová, která měla v posledních měsících několik výstav svých portrétů.

„Žiju prací a cítím se dobře,“ uzavřela Lucie. Je na ní znát, že má Felixe ráda a drží mu palce, hlavně aby mu sloužilo zdraví.

Do Lucerny dorazila Gelemová v pomalované bundě od svého kamaráda, výtvarníka Václava Bednáře. Také on si pomaloval tu svoji. Následně je uložili do šatny a do sálu už přišli ve večerním oblečení.

Královské portréty

Gelemová v rámci dnešní korunovace krále Karla III. představila dva obrazy ze své dílny. Na jednom je nový anglický panovník, na druhém pak jeho maminka Alžběta II., která zemřela loni na podzim. „Oba obrazy jsou součástí výstav portrétů, které pořádám,“ prozradila.

 

Video
Video se připravuje ...

Malířka Gelemová má výstavu obrazů osobností: Namalovala i akt expartnera Slováčka! Petr Macek

Fotogalerie
154 fotografií