Krásná Bagárová je maminkou malé Ruminky (v květnu 3), kterou má s MMA bijcem Makhmudem Muradovem (33). S tím už ale nějakou dobu pár netvoří.

Naštěstí ale podle všeho našla štěstí po boku podnikatele Leonarda Lekaje. Teď mu dokonce vyznala své city prostřednictvím instagramu.

„Miluju ten způsob, jak se díky němu cítím. Miluju ho každým způsobem, jakým žena dokáže muže milovat - od osobního až po univerzálního. Ale ze všeho nejvíc - je to bezpodmínečné.“ Tato slova Bagárová zveřejnila na sociální síti v angličtině, a to k černobílé fotce. Na ní je v objetí právě s Lekajem.

V komentářích pod fotkou se to jen hemžilo samými pozitivy, ať již komplimenty, jak jim to spolu sluší, či zprávami ve stylu, aby jim to hlavně dlouho vydrželo a měli se pořád rádi. Jen jeden vzkaz trochu vybočoval. Někdo se totiž zeptal, s kým že to vlastně ta Monika chodí.... A pod tím si někdo postěžoval: „No, se mnou není.“ Evidentně by se tak zájemců o vztah našlo vícero, ale taková malá závist a žárlivost jistě lásce zpěvačky ze SuperStar neuškodí. Možná si těch pár písmenek na svém profilu ani nevšimne... Protože láska bývá slepá.

Video
Video se připravuje ...

Monika Bagárová: Ukázala nového partnera! Co o něm řekla? David Turek

Fotogalerie
56 fotografií