Kuchařka a blogerka se na sociální síti pochlubila sérií záběrů na svůj obličej, zbrocený krví. Šrámy však rozhodně nejsou důsledkem žádné manželské hádky, co by překročila všechny meze.

Naopak se jedná o zranění vzniklá v podstatě nešťastnou náhodou. „Je to hodně dlouhá doba, co jsem měla zlomený nos. Začalo to letos zlomeným menniskem ze skateboardingu. Teď surfování. Moje dvě největší vášně,“ popsala Kamu, že se poranila během sportování.

„Ale jak říká můj manžel, bez vášně není žádný pokrok. Nejsem si tím jistá. Nemůže to být bez krve a zranění, prosím?“ posteskla si nad nespravedlností osudu a vlastní nešikovností Kamila, která se vdala za svého partnera Robiho už v loňském roce.

Nyní by se asi se zraněným obličejem na svatebních fotkách zrovna moc nevyjímala. „Teď mi říkají Rocky nebo Avatar. Ale myslím, že jizvy jsou sexy a vypráví naše příběhy,“ míní ale Rundusová, jinak též autorka knih vesMír či Nejbarevnější kuchařka. Nezbývá než doufat, že se zase brzy vrátí do původní podoby a příště už bude mít víc štěstí...

Video
Video se připravuje ...

Kamu Rundusová: Kuchařka je na světě a ještě jsem při tom zhubla Igor Březina / BPŽ

Fotogalerie
55 fotografií