Houslistka Markéta Muzikářová prožila další velký strach, když se její nejstarší syn vážně zranil na koloběžce. Tato trojnásobná maminka se již v minulosti jednou musela vypořádat s obdobně těžkou situací, to když Nicolas v roce 2018 utrpěl vážné popáleniny 2. stupně a musel na transplantaci kůže. Možná i kvůli tomu získala dojem, že má synek životní smůlu „vybranou“ do foroty.

I proto pro ni bylo obrovským otřesem „vidět syna s krví ležet na zemi“. „Ve vteřině se vám změní život. Kdo zažil, chápe... kdo nezažil, nepochopí,“ svěřila se po incidentu na sociální síti, a poděkovala policii i záchranné službě za rychlou a věcnou pomoc - i psychickou podporu.Naštěstí to odnesla 'jen' zlomená ruka, dva stehy na čele, pár škrábanců a podlitin. A pěknej šok. Na obou stranách.“

Video
Video se připravuje ...

Nejsi v tom sama: Markéta Muzikářová - Snaha o dítě mě stála strašně moc peněz a času, pomohl mi až tibetský láma Videohub

A co se stalo? Podle Muzikářové to byla „taková blbost. Příkrý nájezd na obrubník a nezvládnul to vybrat. Operace, museli to srovnat v narkóze, sádra na neurčito, po kontrole se prý uvidí, co dál,“ líčila a sdílela i snímky, které zachycují odborný zákrok záchranných složek i synka Nicolase, jenž má aktuálně ruku po rameno v gypsu a na čele sešitou ránu, zelenou od Novikovova roztoku.

„Čím víc dětí, tím víc radosti. A starostí. Dávejte na sebe pozor, ve vteřině může být všechno jinak,“ varovala své fanoušky, příznivce i kolegy z umělecké branže. Nezbývá než chlapci popřát, aby se co nejdříve zotavil a mohl zase řádit v ulicích. Koneckonců to, že má pořádně tuhý kořínek, se ví už pět let. Konktétně ode dne, kdy byl v jídelně, kde byl Nicolas s prarodiči na prázdninách, omylem politý vroucí polévkou.

Fotogalerie
62 fotografií