Jiří Langmajer se na Instagramu pochlubil dojemným videem z převozu maminky z hospicu domů. „Místo, kde našla máma znovu chuť k životu. Nebýt neskutečné dobroty a empatie lidí, kteří zde pracuji a kteří hospic vedou, tohle video by nikdy nevzniklo. Děkuju nastotisickrát za to, že jste!“ děkoval dojatý syn personálu. 

Herec se obával, že jeho maminka už nikdy nebude chodit. Nakonec ale došlo na zázrak. „To nejsou sestřičky ošetřovatelky, to jsou andělé z Hospicu svatého Lazara v Plzni. Dokázaly svým laskavým, láskyplným přístupem dostat mámu na nohy (v což jsem nedoufal) a já ji vezu domů. Neuvěřitelný. Děkuji z celého srdce,“ rozplýval se nadšeně, když sestřičky maminku nakládaly do auta. Každá jí pak na rozloučenou vlepila polibek a stiskla jí ruku. 

Někteří se podivovali nad tím, že Langmajer maminku odváží ve škodovce, a ne ve svém vlastním autě. „Tak tady je důvod. Adélky auto je vyšší než můj sportovní bavorák. A mámě se lépe nasedalo, ale hlavně vysedalo,“ vysvětlil. 

Krásná zpráva si získala velkou vlnu pozitivní odezvy. „Jirko, držím mamince palce,“ vzkázala mu například Yvetta Blanarovičová(59).

 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Langmajer si maminku odvezl z hospicu domů. Instagram

Fotogalerie
52 fotografií