Není pochyb, že si Michal Nesvadba svého otce Miloše, jenž byl talentovaný v mnoha oborech (od herectví přes literaturu až po výtvarné umění), velmi vážil. To se odrazilo i v jeho slovech v den, kdy měl jeho tatínek smutné výročí - nedožité 98. narozeniny. „Už jsou to tři roky bez tebe, táto. Ale já vím, že ty víš… A pořád jsi tu se mnou,“ napsal totiž Michal na sociální síti s tím, že není dne, kdy by na tátu nemyslel.

„Posílám narozeninovou vzpomínku, TAM nahoru,“ dodal dojemně a připojil celou řadu snímků, co dokonale ilustrovaly jejich vzájemnou lásku, momentky ze života, kdy ještě mohli být spolu. Třeba ze společné dovolené. Tímto způsobem si Michal připomíná krásné chvíle strávené s otcem a udržuje jeho památku stále živou. V konečném důsledku jsou to přece naše vzpomínky, které nás udržují v kontaktu s našimi milovanými osobami, které už nejsou s námi fyzicky přítomny...

Video
Video se připravuje ...

Michal Nesvadba o konci v Kouzelné školce: Co teď bude dělat? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Přesto však Michal nijak nesmutní, koneckonců jeho tatínek zesnul ve skutečně požehnaném věku a do posledních chvil se těšil dobrému zdraví, netrápily ho žádné bolestivé choroby. „Měl krásný život a krásu taky rozdával,“ má jasno komik, jenž se do srdcí nejmladších televizních diváků zapsal díky působení v Kouzelné školce.

Jeho fanoušci si ale nemohli nevšimnout výrazné fyzické podoby a společných rysů s tatínkem Milošem. Stejný úsměv, stejný nos, stejně nepoddajné vlasy... A uznal to i sám Michal. „Už mám i ty bílé vlasy,“ žertoval.

Fotogalerie
53 fotografií