Felix Slováček (79) rád chodí do společnosti, a tak nechyběl ani na premiéře muzikálu The Bodyguard v Hudebním divadle Karlín. Dorazil ovšem, jako již tradičně, bez manželky Dagmar.

Čas tak trávil s jinými půvabnými dámami - mimo jiné i s Kateřinou Brožovou (55) a posléze i s mladší brunetkou.

Zdálo se, že si na svou ženu ani nevzpomněl. A to si pro něhoPatrasová po návratu z hor v Itálii připravila překvapení – zašla si ke kadeřníkovi Jiřímu Hrabalovi, který z ní udělal kočku!

„I naživo je to kočka, ne?“ napsal pak na sociálních sítích Hrabal. Dáda mu pro prezentační video ráda zapózovala. Nalíčená a učesaná vypadala skvěle a všichni věří, že jí dobrá nálada a s tím spojená chuť do života vydrží.

Trapas v televizi

Patrasová na sebe v poslední době upozornila především nepříliš vydařeným vystoupením v nováckém ranním pořadu Snídaně. Hostem tam byla v neděli 5. března, ovšem nevypadala nejlépe a také toho moc neřekla, zdálo se, že některé věci si možná už nevybavuje. Byla zmatená, hledala slova. 

„K tomu, co se píše, jen tolik, že jsem do Novy šla s chřipkou a horečkou. Moje chyba. Kdo chce psa bíti, vždycky si hůl najde. Neměla jsem tam nemocná chodit,“ odůvodnila Dáda posléze svůj stav a tvrdila, že se jí nemoc často vrací, protože ji přechází.

Myslím, že jsme paní Patrasovou hodně podpořili právě kvůli jejímu stavu, tedy jak to jen šlo, a s kolegyní podali profesionální výkon, tedy řečeno ve vší skromnosti,“ doplnil k celé záležitosti Pavel Svoboda (53), co spolu s Miluší Bittnerovou (45) tuto konkrétní relaci moderoval. Televize Nova též uvedla, že za svou moderátorskou dvojicí stojí. 

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
54 fotografií