Do třetice všeho dobrého! S manželkou Alžbětou už zpěvák vychovává syna Mikuláše a s novým přírůstkem do rodiny to pro Dana bude už třetí potomek. První holčička Eliška se zpěvákovi narodila v roce 2005 ve vztahu se spisovatelkou Kateřinou Procházkovou. Ve své době o bývalé partnerce Bárta prohlašoval, že je jeho osudovou ženou, ale jak to tak bývá, tento vztah nevyšel a Eliška se svou maminkou přestěhovala do Anglie.

Štěstí pak zpěvák našel v náručí novinářky a tiskové mluvčí Alžběty Plívové, která například velmi úzce spolupracovala s Karlem Schwarzenbergem. Okouzlující blondýnka si už jednou pohodovým těhotenstvím prošla, tak nic nenasvědčuje tomu, že by toto mělo být jiné. 

„Musím říct, že mám těhotenství naprosto skvělé. Klidně bych byla těhotná ještě další měsíce, nemám žádné komplikace, nic mě nebolí, cítím se naprosto skvěle. I proto mohu jít v podstatě na porodní sál rovnou z práce,“ uvedla pro Super.cz, když čekala se zpěvákem prvního syna Mikuláše. 

Těhotenství se jim podle všeho dařilo utajit dlouhou dobu, protože první fotky s bříškem, které uveřejnili na instagramu, přece jen naznačují pokročilé stádium těhotenství. Pohlaví slavný pár ještě neprozradil. Však taky není důležité, hlavně, že bude děťátko zdravé!

Video
Video se připravuje ...

Dan Bárta: Ve Varech odtajnil těhotenství manželky! Je to koloběh života! Blesk TV

Fotogalerie
64 fotografií