Zpěvák Dan Bárta, jenž má za sebou velice temnou minulost, během níž hodně pil, kouřil marihuanu, vyzkoušel kokain, pervitin, a pro všechny tu nelegální zábavu nakonec zapomínal texty v muzikálech, už léta vsází poměrně stálou, „přírodní“ image: dlouhé vlasy a nepříliš udržované vousy. Jeho fanoušci a posluchači ho takhle znají a milují. A přesto i jim všem jistě vyrazila dech jeho poslední fotka na sociální síti, na níž interpret hitů Zivy, Here I Am a On My Head, které zazněly v teenagerské komedii Snowboarďáci, vypadá neuvěřitelně zpustle. I když ji zveřejnil bez barev, jenom málokdo si nevšiml, že mu vlasy i vousy prokvetly šedinami.

„Tento snímek je z období: A) Když jsem hrál před pětadvaceti lety na divadle vašeho Pána, Krista Ježíše, vyválel jsem si bradu na zemi ve vlásenkárně, pročísnul si vlasy stříbřenkou a drobátko si pofrézoval obličej, abych byl věrohodnější. B) Objevili jsme v lednu v lese se ségrama našeho plachého staršího bráchu Ríšu z otcovy strany, o kterém jsme dosud neměli ani potuchy! Moc hezká chvilka! C) Vyfotil jsem se doma na chodbě předevčírem jako jeden z posledních asi devatenácti desocializovanejch a vystresovanejch pitomců, který ještě za posledních dvanáct měsíců nedali někde ve sklepení tajně vydělat ani žádný kadeřnici, ani žádnýmu holiči. Natož holičovi,“ nadhodil Bárta na instagramu.

VIDEO: Dan Bárta v roce 2015: Byl by hřích nepočít další generaci!

Video
Video se připravuje ...

Dan Bárta v roce 2015: Byl by hřích nepočít další generaci! KRISTÝNA LÉBLOVÁ, JAN BRUNCLÍK, JAROSLAV BOUDA

Mnozí jistě tuší, že je řeč o variantě C – přestože například taková zpěvačka Tereza Černochová (37) z Monkey Business v nadsázce tipovala, že jde spíše o dosud nepoznaného příbuzného. „Bože můj Daní, ty jsi hrozně sešel… Nemáš nějaký starosti? Děláš pořád muziku?“ rýpal si do něj zase jeho kolega Roman Holý (55), frontman kapely J.A.R. „Ty vole, Sandokan intelektuál. Nehorázně vtipné foto,“ bavila se zase nad snímkem herečka Sandra Pogodová (45). Svým lajkem ho ale ocenil i herec Jan Cina (33), zpěvačka Leona Machálková (53), herec Igor Orozovič (36) či zpěvačka Bára Poláková (37), s níž vystoupil koncem února na online koncertu Národ sobě – kultura tobě.

Fotogalerie
46 fotografií