Hlas Jitky Moučkové, jedné z nejznámějších dabérek u nás, si každý ihned na první dobrou spojí s postavou Penny ze sitcomu Teorie velkého třesku nebo sexy Black Widow ve filmové sérii natočené podle komiksů Marvel. Kromě toho propůjčila svůj výrazný hlasový projev i Natálii Germániové (30) v pohádce Princezna zakletá v čase, v obou dílech. Díky sociálním sítím ji však ale její příznivci mohou vidět i trochu jinak.

A to doslova a do písmene. Ve svém posledním příspěvku na instagramu se totiž ukázala na pláži Virgin Beach na Bali... a ohromně jí to slušelo. V jednoduchých, dvojdílných plavkách, s mokrými vlasy - zkrátka jako mořská panna, kterou voda vyvrhla na písek. Nikoho nejspíš nepřekvapí, že tato momentka získala celou řadu lajků nejen od fanoušků, ale i od kolegů z branže - třeba od moderátora Aleše Cibulky (45).

Video
Video se připravuje ...

Dabérka Jitka Moučková: Každé Vánoce hrozí rozvodem Adam Balažovič / BPŽ

Navíc, když se podíváte na zveřejněnou fotografii pořádně, zjistíte, že Moučková na sobě nemá žádné líčení - což je neklamnou známkou toho, že je i bez vrstvy make-upu přirozeně krásná a rozhodně by jí nikdo netipovat takzvané čtyři křížky na krku. Posuďte v naší galerii sami. Jistě nám dáte za pravdu, že je škoda, že kromě jejího hlasu není široké veřejnosti známá i její tvář... Ona sama si však tuto anonymitu pochvaluje.

„Klidně si mohu vyjít s pejsky ven ve svetru, nenamalovaná a s mastnými vlasy, a nikdo si mě nevšimne,“ svěřila se před pár lety Blesku pro ženy. „Naopak když něco potřebuju, tak hodně mluvím a lidé si mě kolikrát nespojí, ale můj hlas je jim povědomý a mají pocit, že se známe. Dá se s tím pracovat, ale člověk je inkognito a musím říct, že to těm slavným lidem vůbec nezávidím, jsem ráda, že to mám tak, jak to je,“ smála se.

Fotogalerie
25 fotografií