„Jsem šťastná a dojatá, je to prostě fantastický. Děkuju všem, co se nějakým způsobem podezře.... podíleli na Podezření,“ začala Klára rozechvěle a s humorem svůj proslov poté, co získala cenu pro Nejlepší herečku v hlavní roli. „Byl to nejsilnější příběh, mě to dojímá, kdykoliv o tom začínám mluvit,“ netajila se a vyjmenovala řadu lidí, kterým děkovala – mimo jiné i autorovi scénáře či maskérce, která ji dokázala neuvěřitelně proměnit.

„Jsem vděčná za setkání se svou seriálovou dcerkou Deniskou Barešovou, protože od první chvíle na kamerových zkouškách jsme do sebe okamžitě ‚zacvakly‘,“ uvedla, zatímco mladá kolegyně ji nadšeně sledovala z hlediště a i pro ni to byl velký okamžik. „Děkuju svému agentovi a blízkému kamarádovi Láďovi Krapkovi,“ zmínila pak i muže, jehož při těch slovech zabrala kamera.

Právě on jí celý večer dělal společnost a zdálo se, že mají k sobě opravdu hodně blízko. Vždyť i z Rudolfina pak v noci odcházeli spolu, a dokonce se před odjezdem políbili, což zachytili paparazzi. Ostatně tato dvojice spolu nebyla viděna poprvé, loni v létě spolu byli i v Karlových Varech. Na kolonádě chodili ruku v ruce a vypadali, že je jim zkrátka moc dobře.

Ostatně, i kdyby mezi nimi něco bylo, je to jejich věc. Klára od rozvodu s Lukášem Hlavicou (57) žádného partnera světu oficiálně nepředvedla. Ale leccos sem tam naznačí právě festival ve Varech. Přece jen tam před lety tajně líbala režiséra Viktora Tauše (49), tehdy ženatého s Evou Jeníčkovou (58) alias Vendulkou Utěšitelkou z Básníků. Nevydrželo ale ani manželství, ale ani románek s Melíškovou. Přesto ho s Klárou očividně pojí dobré vztahy, protože v roce 2021 se ve Varech setkali znovu a dali si spolu kávu.

 

Video
Video se připravuje ...

Klára Melíšková prozradila velmi netradiční způsob slavení narozenin Videohub

Fotogalerie
193 fotografií