Obrovskou radost neskrývá herec Karel Zima, na sociální síti se pochlubil, že s manželkou se jim po mnoha nezdarech podařilo počít dítě. Svým fanouškům se pochlubil sérií snímků, na kterých je například pozitivní těhotenský test, ale i krásně se zvětšující bříško jeho manželky.

Vzhledem k tomu, že o problému s početím hovořili manželé v minulosti poměrně otevřeně a přiznali, že v případě nezdaru jsou připravení dítě i adoptovat, musí být jejich radost opravdu neskutečná. „Ano, my bychom rádi měli miminko. Zatím se to nedaří úplně přirozenou cestou, takže se pokoušíme využít všech dostupných možných vědeckých prostředků, které jsou, a doufáme, že to vyjde. S tím, že jsme otevřeni tomu, kdyby to nevyšlo, že bychom dítě adoptovali,“ prozradil oblíbený herec loni v září.

A radost neskrývají ani jejich známí a kamarádi, kteří na instagramu nešetří gratulacemi. „Hurá,“ okomentovala Zimův příspěvek například herečka Monika Zoubková a gratulaci připojila i Tereza Brodská, Klára Issová, Martina Pártlová, Markéta Hrubešová a mnoho a mnoho dalších.

Video
Video se připravuje ...

Bývalá a současná manželka Karla Zimy: Co si řekly na svatbě? Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
33 fotografií