Několikrát se sice seznámil, ale nikdy to nebylo ono. A tak byl Zima po rozchodu s manželkou Magdalenou Zimovou (47), známou z Ordinace v růžové zahradě, pořád sám. Až narazil na sympatickou divadelní garderobiérku Lucii Kumbárovou.

„Poznali jsme se před dvěma lety v Praze v kavárně Studia DVA. Já jsem se byl podívat na představení Poprask na laguně, kam mě pozvala kamarádka a kolegyně z Temného Kraje Kristýnka Badinková Nováková. Lucie dělala na tom 'špílu' garderobu,“ svěřil se Karel, známý ze seriálů Temný Kraj nebo Slunečná.

VIDEO: Slunečná: Eva Burešová jako zaříkávačka deště

Video
Video se připravuje ...

Slunečná: Eva Burešová jako zaříkávačka deště FTV Prima

Než ji ale sbalil, chvíli to trvalo. „Párkrát jsem Lucii během těch dvou let napsal, že bych ji chtěl vidět. Žádný uhánění. A nestalo se tak ani jednou. Až v prosinci 2020 jsme se konečně viděli. Chystal jsem se podvědomě použít osvědčenou vařenou nudli, ale na tu neskočila! Naopak. Obvyklé tahy nezabíraly a to bylo vlastně skvělý,“ popsal herec.

Ten má s exmanželkou dceru Agátu (19) a syna Jonáše (15) a nyní se nechal slyšet, že od rozchodu se Zimovou to už sice párkrát zajiskřilo, ale vždycky tomu něco chybělo.

VIDEO: Slunečná a pár facek: Kdo se do koho pustí?

Video
Video se připravuje ...

Slunečná a pár facek: Kdo se do koho pustí? FTV Prima

Fotogalerie
62 fotografií