„Dneska bez lyžování, jak jste si všimli, mám tady takovou novou ozdobu,“ prozradila Monika fanouškům na instagramu. Ukázala si na zdravotní límec na krku a popsala, jak k úrazu došlo.

„Ráda jezdím docela rychle a včera to bylo hodně namrzlý, blbě mi to podklouzlo. Měla jsem takový blbý pád, hodně jsem se bouchla do hlavy. Praskla mi trošku helma, motala se mi hlava,“ vylíčila, nyní již s úsměvem.

Na horách byla s dětmi a také s větší partou přátel. „Musím říct, že kluci se zachovali báječně, zavolali na 112, přijela horská služba, svezla mě dolů, přijela sanitka a odvezla mě do nemocnice. Naštěstí je všechno v pořádku,“ ujistila všechny Marešová

„Asi jsem si hnula s krkem, celé odpoledne se mi točila hlava, ale teď už je to dobrý. Jen mě bolí celé tělo, taky koleno, které mám čtyřikrát operované, asi i s ním jsem si trochu hnula,“ popsala exmanželka moderátora Leoše Mareše, co ji trápí. I tak by se ale dalo říct, že měla štěstí v neštěstí. Vše mohlo jistě dopadnout i mnohem hůř.

Blondýnka poděkovala kamarádům za pomoc i za to, že se postarali o jejího synka Matěje. Starší Kuba jel naopak do nemocnice s ní, jako opora. Monika také všechny vyzvala, aby se poučili z jejích chyb a jezdili víc opatrně.

„No, nevadí, dneska se s maminkou budeme slunit a pít Prosecco, protože pan doktor řekl, že je to nejlepší medicína,“ dodala optimisticky Marešová.

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Monika Marešová: Ukázala svoje bydlení! Doma je nás pět! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz /Matt Foster - Highway

Fotogalerie
30 fotografií