Moderátorka Tereza Jandová, za svobodna Juščíková, minulý podzim zaskočila své příznivce smutným sdělením, že končí ve Snídani s Novou. Její místo zprávařky tam totiž televize po 9 letech zrušila. A ruku na srdce, je velká škoda, že tuhle krásku už nemůžeme pravidelně vídat na našich obrazovkách. Přestože je maminkou čtyřletého Maxmiliána, postavičku má jak modelka.

Na instagramu prostřednictvím populárních Q&A („questions and answers“, tedy „otázky a odpovědi“) prozradila, co je jejím trikem. Za to, že je jako lunt, vděčí přerušovanému půstu. „Jím od 12 do 20 hodin, 2 - 3 jídla. A k tomu cvičení,“ vysvětlila. Že tento způsob funguje, pak demonstrovala fotkou pořízenou přes zrcadlo, na níž měla na sobě pouze dvoudílné plavky. To, že před čtyřmi roky dala život prvorozenému synkovi, by u ní nikdo netipoval.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Dagmar Havlová exkluzivně pro Blesk: Přejídání kvůli stresu a dohoda s krejčovou! 

Možná i proto byl další z dotazů směřován na děti. Druhé miminko však někdejší zprávařka neplánuje. „Ze zdravotních důvodů ho mít nemůžu,“ prozradila s tím, že pro malého Maxíka, v době, kdy ještě s manželem nevěděli, zda to bude kluk, nebo holka, měli vybrané také velice krásné jméno - Isabela.

Ne vždy se ale dá spolehnout na prognózy lékařů. Vždyť i zpěvačce Markétě Konvičkové (28) předvídali, že bude bezdětná, a přesto má dnes doma rozkošnou Amálku (2). Třeba se zadaří i půvabné Tereze.

Fotogalerie
33 fotografií