Bývalý filmový producent Jan Nejedlý (†52), kterého jeho dluhy a především podvody dostaly až za mříže, je podle eXtra.cz již nějakou dobu několik měsíců po smrti. Slavnému muži, jenž se podílel na vzniku filmů Snowboarďáci, Prachy dělaj člověka, Experti či Veni vidi, vici, se měl stát osudným nešťastný pád ze schodů, po němž nějakou dobu ležel v nemocnici v kómatu. Po těžkém úrazu hlavy byl uveden do umělého spánku, ze kterého se již neprobudil...

Informaci o skonu muže, kterému podrazil nohy jeho rozmařilý způsob života, potvrdil například producent Pavel Pásek (55), někdejší mecenáš zpěvačky Ivety Bartošové (†48), či údajný ex-partner zpěvačky Lucie Vondráčkové (42), moderátor a herec Petr Vojnar (46), co hrál jednu z menších rolí ve výše zmiňované „golfové“ komedii Veni, vidi, vici. Takové zprávy mám taky. Hodně dlužil a věřitelé to už vědí,“ potvrdil prý.

Video
Video se připravuje ...

Producent Jan Nejedlý na jaře 2020: Popsal, jak mu šlo o život! Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

V minulosti měl Nejedlý nemalé zdravotní problémy. Po rozchodu se známou českou herečkou v roce 2013 se producent utápěl v alkoholu, což u něj vedlo k zánětu slinivky. I tehdy musel být hospitalizován a jeho stav byl velice vážný. Další problémy měl finanční: podařilo se mu udělat dluh neskutečných 50 milionů korun a přišel i o luxusní byt v tehdejší hodnotě 15 milionů korun. Později byl pravomocně uznán vinným za podvod a několik let strávil ve vězení.

Poté, co byl podmínečně propuštěn na svobodu, se již nedokázal vrátit nazpět do filmové branže - byť se v roce 2020 zapojil do pořádání Febiofestu. Jeho kontroverzní minulost se za ním však táhla jako temný stín, a proto se musel životem protloukat, jak se jen dalo.

Blízký vztah měl s hercem a producentem Jiřím Pomeje, jenž se také na věčnost odebral v poměrně nízkém věku. A nejenom on, ale i jeho rodina. Když se Pomeje rozvedl s Bartošovou, našel azyl právě u maminky Nejedlého...

Fotogalerie
32 fotografií