Rozpad manželství Veroniky Žilkové a Martina Stropnického (66) přišel jako blesk z čistého nebe. Po čtrnácti letech manželství ji politik o rozchodu informoval písemně. Později se ukázalo, že jedním z jeho důvodů k rozchodu je zřejmě i jedna z jeho podřízených.

„Věděla jsem sice, že je politik, ale překvapila jsem sama sebe tím, že jsem nevěděla, že všichni politici brutálně lžou. A on teda lhal velmi dobře, a to čtyři roky nám lhal. Překvapil mě tedy tím, že je tak prolhanej. Možná jeho nejlepší či nejúspěšnější role v životě byla ta šťastného tatínka od rodiny, i když to tak vůbec nebylo,“ popsala Stropnického pro primácký ShowTime.

A nyní přišla chvíle, kdy Stropnický Žilkovou opět překvapil. Dokonce se o svůj zážitek podělila se svými fanoušky na sociální síti. „Takhle to vypadá, když končí láska… Manžel si pošle kamaráda s vozíkem pro kytaru, diplomy, bačkory i společné fotky. Život je vtip. Proč to sdílím? Pro ty, co to zažili nebo zažívají, aby věděli, že v tom nejsou sami… Je to humorné, ne?“ okomentovala snímek osobního automobilu s prázdným vozíkem, který od jejího domu už zřejmě odjížděl plný vzpomínek na zkrachovalé manželství.

Naštěstí už je Veronice oporou nový muž. Tím je Pepa Holomáč, který se proslavil coby člen české hudební skupiny Argema. Po jeho boku oblíbená herečka opět jen kvete.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání. David Turek

Fotogalerie
55 fotografií