Karel Zaňák (60) je starším bratrem známé zpěvačky, s níž k sobě mají velmi blízko. K šedesátinám mu jeho sestra Lucka od srdce popřála: „Jedno z největších štěstí mého života je můj bratr Karel… Odmalička mě chrání, stojí za mnou v dobrém i zlém… A já bych zase udělala všechno na světě pro něj…,“ vyznala se slavná pěnice a mnohonásobná držitelka Slavíků na instagramu v den jeho životního jubilea - 60. narozenin.

„Všechno nejlepší, bráško můj… Jsi ten nej na světě,“ dodala pohnutě Lucie Bílá, pro kterou je rodina naprosto vším. Svá dojemná slova doplnila fotkou, na níž s bratrem pózuje v objetí.

Rodinnou podobu mezi nimi však dokáže na první dobrou zahlédnout jenom málokdo - na rozdíl od okaté zpěvačky, pro kterou je charakteristická hříva tmavých kudrlinek, má Karel vlasů podstatně méně… A co víc, zdá se, že je má také o dost světlejší. A i když si jako děti byli dost podobní, jak se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii, měli podobný kukuč, úsměv i rysy, nyní to již není tak patrné.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá: Vítězství ve Slavíkovi neočekávala. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Není však pochyb, že má se svou sestrou vztah - a to již od dětství - skutečně výjimečný. A vždy jí byl velkým vzorem. „Pořídila jsem si kvůli němu slovník cizích slov, že pak budu chytrá jako on… Byl sečtělejší, na rozdíl ode mne pragmatický s naprostým přehledem o všem, co se děje, i v zemi, o které jsem neměla ani tušení, že existuje… Prostě ten, ke kterému jsem vždy vzhlížela a vzhlížím,“ vzpomínala Bílá před časem.

„Je znát, že máme dobrý vztah, a je také pravda, že to není běžné ve všech rodinách. Znal jsem ten náš model, a proto jsem si myslel, že to je normální, ale není tomu tak. U nás to funguje perfektně,“ liboval si zase Karel v rozhovoru pro Lifee.cz. S Lucií jsou si dokonce tak blízcí, že je zaměstnán jako ředitel jejího divadla, které v den jeho kulatin zveřejnilo na internetu roztomilou fotku z jeho dětství, na níž pózuje celý rozesmátý s hračkou vláčku v ruce.

Fotogalerie
74 fotografií