Právě smrt její maminky byla pro Lucii Bílou velmi traumatizující období. „Teď jsem šťastná, ale v té době jsem nebyla. Ono to bylo tím, že mi odcházela skoro tři roky maminka. Jsem hodně empatický a přecitlivělý člověk a nenesla jsem to dobře. Ale ono to někdy má být, aby si člověk pak vážil toho hezkýho,“ svěřila se Super.cz několikanásobná slavice. Narážela na dobu, kdy natáčela dokument Nebe peklo Lucie, kdy nechala divákům nahlédnout hluboko do svého soukromí.

Maminka Lucie Bílá v únoru 2014 dostala mozkovou mrtvici a upadla do kómatu. Naštěstí se tehdy po čase probrala a Lucie si ji dokonce brávala domů. O osm měsíců později však přišla další příhoda. Po té už se zdravotní stav paní Zaňákové nelepšil a Lucie se svým bratrem se začali pomalu připravovat na úmrtí své milované maminky. V únoru 2016 pak skutečně zemřela. 

Radkem Filipim ale, jak se zdá, našla Bílá lásku svého života a užívá si krásné chvíle dosyta. „Začínáme spolu osmý rok a je to neuvěřitelný, protože to utíká a já jsem za těch sedm let moc šťastná. Ten člověk mně dělá život hezčí, mnohem hezčí, než jsem ho měla,“ přiznala Bílá, která s Radkem 29. října oslaví dokonce 7. výročí.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor Lucija Veselá, Elmer Carvalho

Fotogalerie
98 fotografií