Ještě odpoledne sdílela skupina Mirai na svém oficiálním instagramovém účtu záběry ze šatny O2, kde se mladí muzikanti chystali vystoupit, a jak sami uvedli, za přítomnosti kamer a fotoaparátů pociťovali „soustředění a tréma level: 1999999“. Koncert, co pak v jedné z českých největších víceúčelových hal v Česku společně odehráli, se vydařil. Jenže ta další vystoupení už nepříznivě poznamená zranění jejich frontmana!

Zpěvák a kytarista Mirai Navrátil, jenž získal své neobvyklé křestní jméno díky rodičům ze smíšeného manželství (jeho otec je Čech, zatímco maminka Japonka), měl totiž nepříjemnou nehodu. Pochlubil se s tím na sociálních sítích sám - v instastories zveřejnil záběr na svou pravou paži v dlaze. „Tak dneska si poprvé zkusím ještě koncert se zlomenou rukou,“ stýskal si nad svým jistě velmi bolestivým zraněním mladý hudebník, a snímek doprovodil písničkou skupiny Coldplay, co v překladu znamená „dobrodružství na celý život“.

Video
Video se připravuje ...

Mirai Navrátil má japonské kořeny: Bude slavit české Vánoce? David Turek, Elmer Carvalho

Co přesně se mu stalo či jak ke zlomenině došlo, to neprozradil. Muzikant, jenž se v roce 2021 účastnil jedenácté řady populární soutěže StarDance …když hvězdy tančí, kde byla jeho taneční partnerkou Lenka Nora Návorková (31), se ale podle všeho nenechá „bebíčkem“ jakkoliv omezovat - a na koncertní haly zaútočí v chystaných koncertech klidně i s ortézou. Ta mu ostatně umožní mnohem lepší pohyb nežli klasická sádra...

Fotogalerie
61 fotografií