Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vánoční stromky slavných: Kýč u Vémolů a koště u Arichtevy!

/
  • Vánoční stromky slavných
    17. prosince 2022 ● 08:00

    Už za pár dní přijde Ježíšek! K někomu ale může dorazit klidně již dnes, protože už mají nazdobené vánoční stromečky. Ale ne všichni se drželi tradičních barev - červená, zlatá, nebo stříbrná. Třeba u Lely (33) a Karlose (37) Vémolových na stromku visí Disney plyšové postavičky.

  • 1.

    Lela a Karlos Vémolovi

    První Vánoce jako manželé a o jedno dítě navíc. Tak to letos bude vypadat u Lely a Karlose Vémolových.

    Modelka s bujným poprsím už ozdobila stromeček. Je vysoký až do stropu a rozhodně není tradiční. Na větvích visí Mickey Mouse, Minnie a další známé pohádkové postavičky.

    „Čím má člověk více let, tím víc se jeho vánoční přání mění, postupně zjišťujeme, že to, po čem nejvíc toužíme a co nás nejvíce naplňuje štěstím, to vlastně koupit nelze,“ tvrdí Lela.

  • 2.

    Veronika Arichteva

    Herečka Veronika Arichteva stromek doslova zachránila.

    Holky říkaly, že není moc hezkej. Stromek, ne dítě. Tak jsem znejistila, viď. Je pravda, že asi neni úplně symetrickej a bohatej všude. Každopádně mi to připomnělo jeden hezkej projekt ZACHRAŇ Stromek, kde si můžete koupit stromeček, kterej není úplně dokonalej, ale je z Česka a vám může dělat radost doma místo toho, co by rovnou skončil v drtičce. To je osud každýho takový desátýho stromku. Není to kvůli tomu, že by lesníci řezali hlava nehlava, ale lidi chtěj jenom ty symetrický, rovný a ty jsou často vyprodaný, a tak musí řezat dál,“ okomentovala svůj nazdobený stromeček hvězda seriálu O mě se neboj. 

    Stromek Veroniky Arichtevy
    Autor: instagram

  • 3.

    Ornella Koktová

    Už 25. listopadu nazdobila stromeček Ornella Koktová.  „A máme hotovooo! Jsme připravení na advent, a poprvé v historii “Kokta family” máme 210 cm vysokou Himalájskou Borovici (docela výškaaa). Světla Twinkly jsou jak z pohádky - ovládají se dle přání na mobilu,“ pochlubila se manželka Josefa Kokty, se kterým má tři děti - Quentina, Svena a Liliane.

  • 4.

    Vendula Pizingerová

    Netradičně ozdobeným stromečkem překvapila Vendula Pizingerová. Převládá modrá, zelená a kýčovité ozdoby.

    Přitom ředitelka nadačního fondu Kapka naděje má ráda střízlivější styl a přírodní materiály.

  • 5.

    Nikol Švantnerová

    Před několika dny se do zdobení pustila modelka Nikol Švantnerová. „Tak už ho máme doma, co se týče stromečku, nikdy se nedržím nějak trendů, letos jsem poprvé upustila od červené a ladila do stříbrno-zelené, ale mé oblíbené ozdoby nesmí chybět,“ okomentovala svůj výtvor kráska. I ta už si s přítelem ten nejkrásnější dárek nadělila, a to miminko. Nikol je v 6. měsíci těhotenství.

  • 6.

    Karolína Mališová

    Modelka Karolína Mališová stromeček ozdobila společně se sestrou. „Tak už u nás taky stojí,“ pochlubila se blondýnka.

  • 7.

    Dana Morávková

    Nádherným stromkem ve výklenku vily se pochlubila herečka Dana Morávková. Pod stromkem nechybí dřevění louskáčci a adventní věnec. 

    Herečka bude na Štědrý večer s manželem Petrem Maláskem a jejich dospělým synem Petrem. 

  • 8.

    Gabriela Lašková

    Moderátorka zpravodajství na Primě Gabriela Lašková má už taky nazdobeno. 

    Přijeli jsme pro menší a máme ještě větší. Našli jsme místo kousek od nás, kde jsme mu nemohli odolat, a tak jel s námi domů a dělá nám radost už skoro tři týdny. Chtěli jsme si ho užít, když je tak nádherný. Pořád se na něj dívám a kochám se. Tuhle tradici miluju a každý rok se na ni těším. A s klukama to má samozřejmě úplně jiný rozměr,“ netají se kráska, která má s manželem dva syny. 

  • 9.

    Martina Preissová

    Herečka Martina Preissová se do zdobení stromku pustila s dětmi a manžel Martin si užíval pohodu. 

  • 10.

    Galerie

    Fotogalerie
    74 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 17

simi42: Stromecek Veroniky Arichteva je nejhezci, i dobre rostly, hezky nazdobeny. U Vemolu des jako vse od p.Vemolove. U Pizingerove kodte a desne nazdobene.

(17. 12. 2022 17:23)

maxpax: Souhlas!

(17. 12. 2022 17:07)

maxpax: Asi je to ta úroda myšáků, co Vémolovi přes rok naházeli fanoušci do ringu

(17. 12. 2022 17:06)

maxpax: Stromek u Architevy je moc pěkný, není to žádné koště. Je to normální vkusná klasika. Tyhle stromky rostou v českých lesích . Ne ty přebujelé, husté zelené hromady jehličí , po vzoru USA.

(17. 12. 2022 17:04)

Květuše Vlková: U Vemolu hrůza,jako všechno,co mají společného Mickey Maus a Vánoce?Venduly stromek nějak nechápu, visí tam podivně řetězy,je na divnem místě a proč tam Vendula cvičí jógu?Jinak stromky dobrý!!

(17. 12. 2022 15:13)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy