Láska mezi nimi vzplála během natáčení seriálu Dvojka na zabití - a od té doby tvoří pravděpodobně nejpůvabnější pár českého showbyznysu. Zatímco exmanželka Jakuba Prachaře Agáta Hanychová (37) od jejich rozchodu vystřídala celou řadu partnerů a nakonec zakotvila v náručí magnáta Jaromíra Soukupa (53), s nímž čeká dítě, Jakub se Sarou Sandevou se chystají na druhé společné Vánoce. 

Přestože Jakub nepůsobí zrovna jako romantik, na vánočním stromečku naleznete velmi působivé dekorace. Mezi ozdobičkami tam jsou dvě bílé labutě - a neexistuje snad romantičtější zvíře! Nejenom, že jsou synonymem krásy, půvabu, ladnosti a elegance, ale i věrnosti. V přírodě tvoří páry, co tráví většinu života spolu, a po smrti jednoho z páru se často stává, že ze smutku uhyne i druhá labuť.

Video
Video se připravuje ...

Jakub Prachař: Jsme rodina alkoholiků a Vánoce trávíme horizontálně Videohub

Tato ozdoba dává tušit, že to herec a někdejší člen skupiny Nightwork myslí s exotickou krásku s kořeny na Balkánu velice vážně. A jistě je čekají krásné svátky, nepochybně i velmi netradiční - Sandeva před časem prozradila, že neumí připravovat bramborový salát, který přitom ke Štědrému dni spolu s kapřími řízky zkrátka patří. Salát prý vždy u nich chystá mužská část rodiny...

Fotogalerie
50 fotografií