Jeho rodina a přátelé jsou v šoku. Nikdo nemůže uvěřit tomu, že by si známý stylista vzal život. Podle jeho přátel byl navíc v posledních dnech šťastný po boku nového přítele. Jenže ve čtvrtek brzy ráno dal na sociální síť odkaz na smutnou píseň od Céline Dion For The Lover That I Lost. V překladu do češtiny Pro milence, kterého jsem ztratil.

„Myslím na tvé rty a způsob, jakým líbají. Je toho tolik, co mi chybí. Seděl jsi na pláži, pořád jsi byl na dosah. A bez tebe jsem se necítil svobodný. Všechny vzpomínky působí jako kouzlo, všechny ty boje vypadají tak sladce, všechno, čím jsme byli, má lásko, je tragické. A ty jsi to poslední, co potřebuji. Tak jsem položil tucet růží pro milence, kterého jsem ztratil,“ zní v textu písně od Céline Dion.

Je tak možné, že se trápil kvůli nenaplněné lásce. Každopádně jeho černé myšlenky byly natolik silné, že se odhodlal k tomu nejhoršímu kroku.

A to se ještě ve středu bavil na večírku s přáteli z řad slavných osobností. Ve čtvrtek ráno poslal ještě jednu zprávu, pak už se nikomu neozýval, neodpovídal na zprávy, nezvedal telefony. Jeho blízcí se o něj začali strachovat. Jejich obavy se bohužel dnes potvrdily. Ve čtvrtek ve večerních hodinách Pokorný spáchal sebevraždu skokem z okna.

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Video
Video se připravuje ...

Stylista Jan Pokorný přesně ví, co by měl mít každý muž ve svém šatníku. Adam Balažovič

Fotogalerie
30 fotografií