V pražských Ledárnách se Lukáš Macháček neukázal poprvé. „Atmosféra v Ledárnách je vždy skvělá. Minulý rok jsem tady byl na koncertě kapely Mirai, kde jsem doslova protančil střevíce. Také Marpo měl něco do sebe. Přestože preferuji jiný styl hudby, moc jsem si to užil. Navíc jsem se zde po dlouhé době setkal s přáteli z Marpova styling a production týmu,” vyprávěl Lukáš Macháček, kterého jsme po vystoupení našli v glo stagi.

„Léto jsem měl opravdu hektické. Kvůli práci jsem neměl čas ani náladu se zatím odebrat někam do zahraničí, protože jsem měl dost pracovního stresu,” vysvětluje Lukáš, který se v posledních týdnech podílel především na přípravách světové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2022.

„Během letošního finále jsem měl na starost – jako už poněkolikáté – styling celého večera. To znamená tvorbu veškerých módních přehlídek i oblékání topmodelek. Tím, že to letos navíc bylo světové finále, s tím souviselo také spoustu doprovodných focení pro všechny módní časopisy, kde jsem jako stylista musel být přítomen.”

Vedle prestižního klání Elite Model Look 2022 ale zazářily jeho outfity také během 56. ročníku karlovarského filmového festivalu. „Letos jsem šil šaty české modelce Denise Dvořákové, která v té bílé róbě zahájila celý filmový festival. Se stylingem jsem pomáhal ale i dalším osobnostem. Na closing párty jsme třeba oblékali Danielu Peštovou do Givenchy róby, která na tento event přiletěla speciálně z Paříže,” prozradil Lukáš, který se nebál odtajnit ani nejdražší kousky „Jsou to vždy doplňky. Letos to byla aligátoří kabelka, luxusní kožich nebo šperky přesahující někdy i několik milionů korun.”

Video
Video se připravuje ...

Dokonalý Daniela Peštová a Pavol Habera prozradili: Takhle to chodí u nás doma! Markéta Reinischová

Fotogalerie
64 fotografií